9911 Business

Just another SeoBureau site

Bijna energie-neutrale bouwers is een project geïnitieerd door de Architects Ben Adair en Jennifer Allen. Ze hebben vele jaren samengebracht om samen te werken om het idee te ontwikkelen voor bijna energieneutrale (AE) huizen. Bijna energie-neutrale gebouwen zijn die die de meest groene beoordeling hebben ontvangen van een onafhankelijke organisatie die de ratingbureaus wordt genoemd. De beoordeling wordt gegeven om aan te geven of de bouwmaterialen, apparaten, verwarming en koelsystemen en andere aspecten van het gebouw bijdragen aan schadelijke omgevingsomstandigheden. Zodra deze beoordelingen worden uitgegeven, wordt rekening gehouden met de eco-vriendelijkheid van gebouwen.

Bijna energie neutraal bouwen

Dit project begon nadat het paar zag dat er een gebrek aan opties voor hun eigen huis was toen het aan het ontwerp kwam. Het gebruik van energiezuinige apparaten en andere energiebesparende technieken bleek gunstig. Het paar begon toen te werken aan bijna energieneutrale woningen om de kwaliteit van het leven voor hun familie te verbeteren en de impact op het milieu van het bouwproces te verminderen. Bijna Energy Neutry Homes gebruikt alleen hernieuwbare en schone bronnen voor de materialen die in hun huis worden gebruikt.

Een van de belangrijkste doelen van bijna energieneutrale bouwers is om duurzame bouwpraktijken te gebruiken. Deze praktijken verminderen de hoeveelheid energie die wordt gebruikt voor verschillende aspecten van het huis. Zonnepanelen, windturbines, zonnestormsystemen en het gebruik van zonne-energie verwarmde tegels zijn slechts enkele van de praktijken die in bijna energieneutrale huizen worden gebruikt. Door de vereiste energie te verminderen die vereist is voor verschillende aspecten van het huis, kan de nutsbetrekking worden verminderd. Ook kan het verminderde energieverbruik helpen bij het verminderen van een koolstofvoetafdruk.

Bijna energie-neutrale bouwers maken gebruik van materialen die zo natuurlijk mogelijk zijn. Hardhout wordt vaak gebruikt om een huis te bouwen. Vloeren zijn bedekt met natuurstenen tegels of steencomposiet opruimen. Meubels en interieur meubels zoals tafels en zitplaatsen zijn allemaal geborgen of nieuw. Voor de buitenkant van het huis helpt het gebruik van verf of vlek van lokaal gevonden materialen de integriteit van de buitenkant te behouden.

Bijna energie-neutrale bouwers streeft ernaar om het energieverbruik zo veel mogelijk te verminderen. Specifieke strategieën helpen dit te doen. Isolatie wordt gebruikt om het warme binnenshuis te houden waar het thuishoort. Fans en airconditioners gebruiken om het koele buitenshuis te houden waar het nodig is. Heat Recovery-ventilatoren worden in huizen geïnstalleerd om warmte te herstellen dat de huizenoven kan verloren zijn.

Bijna energie-neutrale bouwers streeft ernaar huizen te construeren die energie efficiënt zijn om bewoners te helpen geld te besparen op nutsbekenten. Dit helpt de huiseigenaar zijn of haar kwaliteit van leven behoudt. Bovendien helpt het gebruik van hernieuwbare en schone bronnen om onze omgeving te beschermen. Het doel van het project is om het huis een duurzaam, energie-efficiënt gebouw te maken.

Voor Energieneutraal bouwen heb je een BEN architect nodig  Exclusieve Villa Bouwen ? – Contacteer Frank Grwuez

ARCHITECTENBUREAU FRANK GRUWEZ BVBA

Jacob Lacopsstraat 20 bus 204, 9700 Oudenaarde – Speldenstraat 10, 9000 GentEmail: info@gruwez.org
Tel: 0032/ 55 45 53 63 – Gsm: 0032/ 475 49 18 52